Audience Creator Basic Content Marketing Wizard

Frustreert het u ook dat u online van alles probeert,
maar dat de reponse zo laag is?

Teveel MKB bedrijven en ZZP’ers worstelen dagelijks met de vele mogelijkheden die online beschikbaar zijn. Vaak zijn de verwachtingen hoog gespannen, maar blijven de resultaten uit.

U heeft mooie website gemaakt, een tekstschrijver ingezet, er is gewerkt aan zoekmachine optimalisatie, campagnes met AdWords zijn opgezet, er wordt getwitterd én LinkedIn profielen zijn up-to-date.

Toch is het aantal bezoekers gering. De aantallen leads, prospects en klanten zijn minder dan verwacht. Het heeft allemaal veel geld gekost, maar levert minder op dan verwacht.

Hoe komt dit? Wat is er nodig om wel de resultaten te behalen die u wilt? Waarom werkt het bij anderen wel en bij u niet?

Focus met een geïntegreerde online strategie

Het antwoord is dat u meer focus nodig heeft. Dat u keuzes maakt om de gewenste resultaten te behalen. Dat begint met het ontwikkelen van een strategie, het stellen van doelen, het definiëren van meetbare resultaten, het kiezen van zoekwoorden, het bepalen van tactieken om conversie te realiseren en het opzetten van een planning om het tot uitvoer te brengen. Het ontwikkelen en vastleggen van een strategie is een ‘must’ om online resultaten te boeken.

You need a good strategy to have good execution.
Yes, having a good strategy alone isn’t enough to win,
but your ability to execute well depends on how good your strategy is.
Booz&Company: Ken Favaro, Evan Hirsh and Kasturi Rangan

Pas met een geïntegreerde strategie is het mogelijk tot een goede uitvoering te komen. Zo krijgt u meer naamsbekendheid, een non-stop stroom aan leads en de klanten die u nodig heeft. Omdat  meetbare doelen zijn vastgesteld kunt u de strategie snel aanpassen als de resultaten achterblijven. Zo krijgt u grip op alle online inspanningen.

Zelf een online strategie ontwikkelen, iedereen kan het

Om het voor iedereen mogelijk te maken om eenvoudig een online marketing strategie op te zetten hebben we de Audience Creator ontwikkeld. Het is een nieuwe methode voor het MKB om zelfstandig een online marketing strategie ontwikkelen.

U hoeft geen dure marketing expert in te huren die voor u een onbegrijpelijk rapport schrijft. In plaats daarvan ontwikkelt u het plan zelf. Met een beetje hulp van ons. Op een gestructureerde manier, rekening houdend met de belangrijkste aspecten van online marketing. U wordt aan de hand genomen bij het ontwikkelen van uw plan. Op deze manier hoeft u niet alles zelf uit te zoeken.

Door de Audience Creator hoeft u niet alle online mogelijkheden eerst te proberen om ervaring op te doen. U kunt een keuze maken uit een overzicht van meer dan 40 beschikbare kanalen om uw verhalen te publiceren. U ziet hoe eenvoudig het is om de resultaten van uw online inspanningen te kunnen meten. Hoe u een planning opzet om continue verhalen te publiceren. 

Online marketing kennis is niet vereist, want alles in de Audience Creator wordt op twee manieren uitgelegd. U krijgt stapsgewijs instructies om elk onderdeel van de Wizard in te vullen. Wij denken dat mensen de complexe materie beter begrijpen als deze geïllustreerd wordt met een voorbeeld. Ons verhaal over coach Tim die ondernemer John helpt met het opstellen van zijn Marketing Strategie brengt dit naar een ander niveau.

Op deze manier hoeft u niet alles zelf uit te zoeken en leert u gaande weg de mogelijkheden van online marketing. Zonder ingewikkelde marketingterminologie, maar praktisch en direct toepasbaar.

De Content Marketing Wizard methode is al bij veel verschillende soorten organisaties toegepast, zoals AMI , Pierre Vacance, Back2Basics, Life2Change, Nordic Sport Events, StudioVK, Rijkswaterstaat, e.d.

Strategie noodzakelijk voor bedrijven 

  Amy Courter, Chief Information Officer, VisionIT
“A good starting point is to first define and align your strategy for being online. Determine your goals, audience, message and interaction. For VisionIT, our roots were in web development and part of this industry requires us to continually evaluate our online presence. 

The new age of marketing is about building brand, interest and awareness through customer loyalty and adding value for the consumer. As traditional models lose their efficacy, and inbound marketing gains popularity, we learn that it’s more important to earn people’s interest, instead of buying and forcing it.”

 
 
 
  Leah Fairman, Director of Sales, Corporate Snobs
“Having an online presence has opened many doors for our company. We have been able to capture a particular market share in our business that our local competitors haven't due to a lack of their online presence. Getting noticed when your customers are looking for your products and services speaks volumes for your company. It sends the message that you are serious about your business, trustworthy and in tune with current technology. This makes you a serious player in your industry.”
 

Zo werkt Wizard van de Audience Creator

In de Audience Creator staat alles bij elkaar. U doorloopt de vijf Wizards en bouwt stapsgewijs het plan op. Zonder precies te hoeven weten wat er allemaal in het plan hoort. In de Wizard zitten de belangrijkste criteria voor content marketing ingebouwd, u hoeft slechts over uw eigen product(en) na te denken.

U wordt door de conversatie tussen ondernemer John en coach Tim aan de hand meegenomen. En waar nodig helpt de theorie met gedetailleerde achtergronden zodat u precies weet wat er ingevuld behoort te worden. Enkele uren later heeft u de strategie op papier gezet, zonder een langdurig leer traject te doorlopen.

Hoe gaat dit in z’n werk:

Wizard 1: hier bepaalt u uw product, markt en globale doelen.

Wizard 2: hierin maakt u een keuze uit de marketing inspanningen die al goed hebben gewerkt. Dan kijkt u welke leads, prospects en klanten u nu al heeft in uw Audience Circle. Dat zijn er meer dan u nu denkt.

Wizard 3: hierin gaat u de Persona (doelgroep) omschrijven waarvoor content gemaakt gaat worden. De Unique Selling Points (USP’s) worden vertaald naar de problemen die ze voor de Persona oplossen.

Bonus: deze problemen kunnen een basis zijn voor de verhalen die u gaat vertellen. Zo beschikt u meteen voor een lange periode over onderwerpen om verhalen te vertellen die de doelgroep graag leest.

Dan maakt u een lijst van problemen waarvoor uw persona een oplossing zoekt en waar uw product of dienst de oplossing voor levert. Vervolgens gaat u met de KeywordSearchTool de master-zoekwoorden vinden die uw persona intoetst bij de zoekmachine.

Wizard 4: hierin bepaalt u de tactieken om bezoekers aan te trekken. U kiest de platforms waar uw doelgroep actief zoekt naar de oplossingen die uw product heeft te bieden. U gaat nadenken over de publicatie frequentie van uw verhalen. U kiest conversie tactieken om meetbare resultaten te verkrijgen en u bepaalt welke meetinstrumenten hiervoor worden ingezet.
Na Wizard 4 is de strategie bepaald. Het is tijd om de uitvoering ervan voor te bereiden. Dat doet u in Wizard 5.

Wizard 5: hierin wordt een gedetailleerde publicatie planning gemaakt. Tot slot wordt het ‘boodschappenlijstje’ gemaakt met de (technische) vereisten om morgen met het uitvoeren van de Marketing Strategie te kunnen beginnen.

Beveiligde online toegang tot de Wizard Circle

De Audience Creator, inclusief alle toebehoren, is toegankelijk via de beveiligde Wizard Circle*. 

Hier krijgt u toegang tot:
  • Sjablonen en instructies
  • Het verhaal van John en Tim die het complete proces van het opstellen van de strategie beschrijft
  • Theorie die John helpt te begrijpen wat hij nodig heeft om de Audience Creator in te vullen
  • De compleet ingevulde Audience Creator van John.
  • De compleet ingevulde Planning van John om zijn strategie te gaan uitvoeren.
  • De KeywordSearcher spreadsheet tool voor het vinden van de Sleutel Zoekwoorden met video uitleg.
  • Achtergrond informatie met uitleg om de Wizard in te vullen, zoals creating a persona, Conversion with call-to-action, Measuring with Google Analytics, Google Webmaster and Google YouTube Analycis en meer...
Continue nieuwe informatie met:
  • Eenmaal per maand een speciaal rapport 
  • Elke twee-weken achtergrond artikelen
  • Elke twee-weken nieuwsbrief met interessante artikelen
*Alle informatie in de Wizard Circle is in het Engels verkrijgbaar of is in het Engels geschreven.

Hoe werkt het?

De Audience Creator maakt gebruik van het Google Apps-platform, waardoor het uiterst gemakkelijk is om samen te werken met anderen. U hebt een Google-account nodig voordat u de Audience Creator kunt gebruiken. Dit kan met een gewoon (gratis) Gmail account of een Google Apps account.

Investering Audience Creator bevat

Toegang €197 voor 3 maanden toegang tot de Wizard Circle met de Audience Creator.
Voldoende onderwerpen om de komende maanden verhalen over te vertellen die de doelgroep graag leest. [Bonus] Na de eerste 3 maanden €27 per maand.


Begin Vandaag met Audience Creator

Geld terug garantie

De toegang tot de Wizard Circle met de Audience Creator wordt geleverd met een geen gedoe 10-dagen geld terug garantie, dus er is geen risico als u er niet helemaal weg van bent.