Lease a Content Marketing Wizard

Overzicht Lease a Content Marketing Wizard

Lease a Content Marketing Wizard is een aantrekkelijke oplossing voor MKB bedrijven die geen marketingafdeling hebben.

Uitvoering van uiteenlopende marketing diensten worden uit handen genomen. Voor een vast bedrag per maand wordt elke maand opnieuw verse content geproduceerd en diensten uitgevoerd.

Zo wordt continue gewerkt aan naamsbekendheid en klantwerving.

 

Resultaten inzet van Lease a Content Marketing Wizard

1: Continuïteit voor uw euro.

Zij-aan-Zij Lease a Content Marketing WizardDoor het bundelen van content productie met flexibel inzetbare uren, zijn we in staat om voor aantrekkelijke prijzen veel resultaat te boeken. Aangezien elke Bundel inclusief management is zoals: overleg, email, telefoon, dagelijks monitoren van resultaten met wekelijkse en maandelijkse rapportage, haalt u zo het beste uit de samenwerking.

2: Zij-aan-zij de nieuwste online mogelijkheden.

Maak gebruik van de onderscheidende Do With You (zij-aan-zij) aanpak en ontdek de mogelijkheden van content (inbound)marketing. Deze werkwijze is de hoogste vorm van kennisoverdracht, zodat de organisatie steeds meer de praktische mogelijkheden over online marketing ontdekt.

3: Transparante werkwijze.

De aanpak is transparant in werkzaamheden, kosten en activiteiten. In het Online Management centrum zijn 24/7 zichtbaar de wekelijkse rapportage, maandelijks overzicht met behaalde resultaten en kwartaal beoordeling.

4: Neem een voorsprong op de concurrentie.

Focus met tactieken gebaseerd op de bedrijfsdoelstellingen vastgelegd in de Audience Creator. Content marketing en inbound marketing zijn verzamelnamen waarbij het publiceren van nuttige content wordt gebruikt voor naamsbekendheid, leadgeneratie en klantwerving. Het geeft alle MKB bedrijven vernieuwende mogelijkheden om sneller te groeien dan hun concurrenten.
Kenmerken Lease a Content Marketing Wizard

Bij traditionele marketing campagnes betaalt u onder andere voor het opzetten en verzenden van een mailing, een e-mail, telefoontje en werkbespreking.

De Lease a Content Marketing Wizard aanpak is anders. Wij zijn bereid om risico te nemen met het starten van deze vernieuwende aanpak. Met vaste prijzen voor bundels waar u alleen betaald voor de productie en uitvoering.

Elke bundel bestaat uit het op maat maken van de Audience Creator, het continue produceren van content met de Woorden Bundel en het uitvoeren van diverse diensten met de Uren Bundel.

Stop met zorgen over extra rekeningen. Binnen de bundel worden geen extra kosten in rekening gebracht voor vergaderingen en communicatie, het dagelijks monitoren van social media en Google analytics, de samenvatting van de wekelijkse activiteiten, e.d.

De bundels zijn ontworpen voor MKB bedrijven in de zakelijke b2b dienstverlening met de ambitie om een snelle groei te realiseren. Bedrijven die willen deelnemen aan sociale media en bereid zijn regelmatig content te publiceren.

Lease a Content Marketing Wizard

 

Zo werkt de Lease a Content Marketing Wizard

Story Creator - Aandacht geven

Het doel van Lease a Content Marketing Wizard is het marketingplan gestructureerd te gaan uitvoeren. Binnen de bundel kunt u maandelijks schuiven. Zo kunt u varieren in soorten content en inzet van markting diensten.

 

Bundels

Wizard Woorden: Voortaan regelmatig content publiceren met de Wizard Woorden Bundel. Hiermee wordt elke maand opnieuw verse content op maat gepubliceerd op basis van het strategisch marketingplan. Alle content is geoptimaliseerd voor zoekmachines.
 Met de Wizard Woorden Bundel zijn verschillende soorten content te maken, zoals webteksten (ca. 400 woorden), blogteksten (300 woorden), e-nieuwsbrieven (ca. 300 woorden), persberichten (ca. 400 woorden), case study (ca. 750 woorden), artikel (ca. 300 woorden) en e-Boek (ca. 3.000 woorden).
Wizard Uren:

Elke maand worden de uren verdeeld over de activiteiten waar op dat moment de aandacht op gericht moet worden. 

Voorbeelden zijn: uitvoeren van (digitale) mailing, automatiseren van marketing processen, optimaliseren van Adwords campagnes, sociale media.

  

Online Wizard Manager  

Audience Creator: 

In dit strategisch marketingplan is nauwkeurig bepaald wie de ideale klant is. Vervolgens word bepaald via welke kanalen we meer klanten vinden.

‘You need a good strategy to have good execution’. 

Content Marketing Wizard Team: Vertrouw op het toegewijde team van zelfstandige professionals met een unieke mix aan ervaring en vaardigheden in web, social media en content.
Wizard Story Center: Gebruik de 24/7 toegang om alle Content Marketing Wizard activiteiten te monitoren. Denk daarbij aan de milestones, briefing, content en rapportages. Hiervoor wordt het innovatieve Google Apps Business platform ingezet. Dit platform is intuïtief, veilig en transparant. Een inlog met een bestaand of nieuw (kosteloos) Google account is inbegrepen.
 Wizard Scorecard: Blijf doelgericht werken door rekening te houden met de veranderende markt factoren. Maandelijks worden de prestaties afgezet tegen de doelstellingen uit de Audience Creator. Dit geeft een momentopname van de prestaties van de tactieken die zijn ingezet.
Story Creator Review: Elk kwartaal een complete beoordeling van alle inspanningen met een strategie sessie. Hierin worden aanbevelingen gedaan om de strategie aan te passen.
Google Apps Business Platform: Voor de communicatie en het delen van documenten wordt gebruik gemaakt van dit platform. Zo wordt de Google Hangout(kosteloos) ingezet om elkaar online in de ogen te kunnen kijken tijdens de sessies.
Wizard Circle Access: Dit lidmaatschap geeft toegang tot het Wizard Intranet met praktische uitleg over content marketing. Het verhaal van outdoor ondernemer John en Tim die het complete proces van het opstellen van de strategie beschrijft.

De theorie die John helpt te begrijpen wat hij nodig heeft om de Audience Creator in te vullen. De compleet ingevulde Audience Creator van John. Achtergrond informatie met Explaines met uitleg over creating a persona, conversion with call-to-action, measuring with Google Analytics en meer.
Bundels en Prijzen
 Lease a Content Marketing Wizard 

 Story Creator

Get Attention, To Give Attention

Content Marketing Bundels beginnen bij €997 per maand

   

 Overzicht | Kenmerken | Veel gestelde vragen

   

 

 

 

Green

 Blue

 Orange

 €997 per maand

 €1.797 per maand

 €2.497 per maand

Kies deze Bundel Lease a Content Marketing Wizard

Kies deze Bundel Lease a Content Marketing Wizard

Kies deze Bundel Lease a Content Marketing Wizard

 

 

 

 1.000 Wizard Woorden

 2.000 Wizard Woorden

 3.000 Wizard Woorden

 5 Wizard Uren

 10 Wizard Uren

 15 Wizard Uren

 Audience Creator

 Audience Creator Plus

 Audience Creator Plus

 Online Wizard Manager 24/7

 Online Wizard Manager 24/7

 Online Wizard Manager 24/7

 Wizard Scorecard

 Wizard Scorecard

 Wizard Scorecard

 Wizard Circle Access

 Wizard Circle Access

 Wizard Circle Access

   

Bundels flexibel inzetbaar voor uiteenlopende diensten met inzet van website, blog, social media,
zoekmachine optimalisatie, nieuwsbrieven, autoresponder, marketing automation, e.d.*

   

Bundels ook op maat beschikbaar.

   

*Inzet van Google Apps Business Platform voor communicatie, planning en content.
Beveiligde toegang met - kosteloos - Google (Gmail) Account

 

 Lease a Content Marketing Wizard

  
 

Powered by Google Apps Business

Alle activiteiten worden ondersteund door het web-based samenwerk platform dat beschikt over:

 • Drive
 • Documenten
 • Agenda
 • Gmail
 • Google Talk
 • Google Hangout
 • Google+
 • Google Analytics
 • Blogger
 • YouTube

Google Apps Lease Content Marketing Wizard

 

  

 

 

 Lease a Content Marketing Wizard

Wat heeft de Online Wizard Manager te bieden?

De Online Wizard Manager is een belangrijk onderdeel van de Lease a Content Marketing Wizard werkwijze. Het is ontworpen om onze communicatie en de samenwerking met u efficiënt en effectief te houden. Het geeft de mogelijkheid om 24/7 de voortgang van de activiteiten te monitoren. Bovendien geeft het 24/7 toegang tot briefings, planning, content, e.d.

[Goto top]

 

Deze extra activiteiten zijn inbegrepen in het maandbedrag.

Het benodigde overleg inclusief communicatie die horen bij de activiteiten, het dagelijkse monitoren van meet resultaten, het registreren van uren en woorden, het maandelijks bijhouden van de scorecard en de kwartaal beoordelingen.

[Goto top]

 

Google Apps Business Platform

Er wordt gebruik gebruik gemaakt van het Google Apps Business platform, voorzien van tientallen kritieke beveiligings functies. De content is in de meeste gevallen door geautoriseerde gebruikers lokaal te downloaden in verschillende formaten zoals pdf, docx, xlsx, etc.

Veiligheid voorop!

Het Google Apps Business platform is voorzien van vele beveiliging functies. De informatie is 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365,25 dagen per jaar beschikbaar. De Google beschikbaarheid garantie is 99,9% zonder geplande uitval. Meer informatie over de veiligheid van de informatie is hier te vinden.

[Goto top]

 

Zijn er extra kosten?

Alleen de kosten die buiten de Wizard Bundel vallen, worden met een aparte factuur in rekening gebracht. Denk daarbij aan kosten voor software licenties, betaal per klik (PPC) advertenties en variabele kosten voor verzenden van emailing.

Ook zijn er projecten die buiten de scope van de Wizard Bundel vallen, zoals de lancering van een nieuwe dienst, een nieuw ontwerp van de website en speciale evenementen zoals een webinar.

[Goto top]

 

Zijn er maatwerk pakketten beschikbaar?

Ja. Hierbij is het maandelijks te besteden minimum bedrag €997 om toegang te krijgen tot alle mogelijkheden en voordelen. Het is mogelijk om een pakket volledig op maat te maken op basis van uw wensen, doelen en budgetten.

 Vraag hier een maatwerk pakket aan.

[Goto top]

 

Zitten we vast aan een 12 maanden contract?

Nee. De Audience Creator is gebaseerd op 12 maanden, te voldoen per maand. Na een minimum van 4 maanden kunt u annuleren, dan wordt de volgende maand in rekening gebracht, daarna niet meer.

[Goto top]

 

Wat voor resultaten kunnen we verwachten?

We zetten de Audience Creator in de eerste maand op, inclusief meetbare doelen. De resultaten variëren behoorlijk per opdrachtgever, maar de Wizard Bundels zijn speciaal opgezet voor het verbeteren van de naamsbekendheid. Denk hierbij aan meer bezoekers op de website, betere tactieken om leads te genereren, conversie processen om prospects naar klant te converteren en uw klant te behouden door het geven van meer aandacht.

Lees in dit overzicht de meest voorkomende variabelen die de resultaten beïnvloeden:

 • de levensfase van het bedrijf
 • naamsbekendheid
 • de betrokkenheid van het management
 • concurrentie kracht
 • de omvang van het bestand met leads, prospects en klanten
 • aantal volgers op sociale media en betrokkenheid
 • aantallen nieuwe en terugkerende bezoekers op de website en blog
 • beschikbare content en middelen voor productie
 • marketing en ICT infrastructuur
 • beschikbare tijd en vaardigheden van afdeling marketing
 • visie van de organisatie en bereidheid tot innovatie
 • verkoop personeel en systemen

[Goto top]

 

Welke Bundel is voor ons het beste?

Begin met uw huidige marketing budget en kies een maandelijks bedrag dat het beste past bij de huidige opbrengsten. We kunnen ook eerst uw marketingplan met de Audience Creator opzetten. Dit geeft de focus om de juiste keuze te maken. De kosten van de Audience Creator worden in mindering gebracht als u een standaard Bundel kiest.

[Goto top]

 

Hoe beginnen we?

We gaan in overleg de ideale oplossing vinden die past bij uw unieke behoeften, doelstellingen en budget.

[Goto top]

 

Hoe worden de Wizard Woorden en Uren toegewezen

Wizard Woorden en Uren worden in overleg maandelijks toegewezen op basis van de prestaties van de activiteiten en de veranderende behoeften en doelstellingen van de organisatie.

[Goto top]

 

Hoe worden Wizard Woorden en Uren vastgelegd?

De Wizard Uren worden per tik van 6 minuten vastgelegd. Wizard Woorden per woord waarvoor content is gemaakt. Beide worden in een Google Spreadsheet bijgehouden. Deze spreadsheet is 24/7 beschikbaar in de Online Wizard Manager.

[Goto top]

 

Kunnen we Wizard Woorden en Uren inruilen?

Als de organisatie zelf een aantal zaken kan doen, dan is dit uiteraard bespreekbaar en maken we het pakket op maat. Voorwaarde is wel dat u meewerkt aan de registratie van informatie in de Online Wizard Manager (Google apps platform) om efficiënt en effectief te blijven werken.

[Goto top]

 

Wat gebeurt er als er de maandelijks Woorden en Uren overschreden worden?

De Wizard Uren en Woorden registreren we direct. Maandelijks zijn geringe schommelingen te verwachten. Bij significante verschillen wordt een melding gedaan, voorzien van een begroting. U geeft eerst goedkeuring voordat aan de realisatie wordt begonnen. Hiermee zijn er nooit onverwachte extra kosten.

Een voorbeeld: Voor het lanceren van een nieuw product kunnen extra Wizard Uren en Woorden nodig zijn die buiten de afgesproken bundel vallen.

[Goto top]

 

Hoe is het team van Content Marketing Wizard opgezet?

We werken met professionals die over een unieke mix van kennis en ervaring beschikken. Er is altijd een persoon toegewezen voor de dagelijkse contacten.

[Goto top]

 

 

Hoe gebruiken jullie het Google Apps for Business platform?

Google Apps is een op de cloud gebaseerd productpakket waarmee team(s) vanaf elk apparaat (desktop, laptop,tablet, smartphone) en op elke locatie veilig verbinding kunnen maken en kunnen werken. Google Apps is eenvoudig te configureren, te gebruiken en te beheren. Het MKB kan hiermee slimmer en veel goedkoper werken. Medewerkers en externen kunnen zich hiermee richten op zaken die echt belangrijk zijn.

Content Marketing Wizard zet Google Apps for Business in als Content Management Systeem om content te maken en te publiceren en alle Wizard stappen efficient en effectief te beheren. Het wordt ingezet voor opdrachtgevers, externe partijen en intern.

Lees hier de uitleg over Google Apps op de website van Google.  

[Goto top]

 

Comments